Viktigiteter vecka 42

Porn.com fortfarande dyrast. I början av veckan såldes toppdomännamn på en auktion i USA. Man hade väntat sig att wallstreet.com skulle bli dyrast men kom bara upp i 3 miljoner dollar. porn.com såldes däremot för 9,5 miljoner dollar.

Barnen kommer inte se röken av röken längre. The Guvernator undertecknade nyligen en lag som gör det olagligt att röka i fordon med minderåriga passagerare. Nästa förbud som anti-rökgrupper försöker få igenom i Kalifornien är rökförbud i bostadsfastigheter.

Osmakligt på Stockholms Auktionsverk. Inför auktionen "31 oktober - 2 november" med modern kvalité har företaget gjort reklam på många ställen. Är det bara jag som tycker att
John De Andreas konstverk är kväljande? (längst till höger, se bättre bild via länken)


"Antingen finner man de nakna gestalterna i naturlig storlek frånstötande eller så blir man förälskad i dem", skriver Auktionsverket. Med utropspris på 700000 kr kan du få ställa skulpturen i ditt vardagsrum, men vem vill det?

Kommentarer
Postat av: Linda

Många skulle nog vilja det skulle jag tro. Om jag var konstsamlare och hade plats och möjlighet så skulle jag bjuda på den, tveklöst.

Postat av: lejla

Att du alltid ska bjuda på upprörande bilder, Fridsky. Jag skulle INTE vilja ha den hemma. Att se hennes händer och fötter gjorde mig deprimerad.

2007-10-22 @ 13:49:18
Postat av: therese

Hellre att jag kommer hem till någon och hittar denna skulptur i vardagsrummet än en uppblåsbar docka under sängen... Så illa var det inte. Har sett konst som är mer motbjudande. Som döda möss som fingertutor tex.

2007-10-23 @ 07:47:04
URL: http://memoryeffect.blogspot.com
Postat av: Linda

Kolla in John de Andrea på nätet. Han är en fantastisk konstnär. Inte dumt alls, tjohej

2007-10-23 @ 12:15:33
URL: http://lolilos.blogspot.com
Postat av: frid

Vem är er favorit alla tajders?

2007-10-23 @ 14:20:45
Postat av: Linda

Favoritkonstnär?
Jag kan omöjligt välja en men Jenny Saville är helt klart en av de hetaste kandidaterna. Fast Banksy är ju också så otroligt fantastisk. Om man är intresserad av sånt som de Andrea gör kan jag tipsa om Ron Mueck. Hans gigantiska bebis är helt fantastisk. Damien Hirst är också väldigt bra. Tracy Emin... åhh jag kan fortsätta i en evighet...

2007-10-23 @ 21:18:56
URL: http://lolilos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback