The Vermonster Attacks!

När jag bodde i Borås åkte jag ofta förbi en liten affär som låg i ena hörnet av Södra torget. De hade den ovanliga glassen "Ben & Jerry's". Man är tvungen att tömma plånboken för att få en pint men för vissa sorter är det klart värt att leva fattigt.

Då upptäckte jag The Vermonster; lönnsirapsgräddglass med rostade pekannötter och kolasås, vilket är den klart godaste av deras sorter. Efter flytten från Borås var det förstås slut på inköpen eftersom Ben & Jerry's fanns på så få ställen i Sverige. Numera ska i varje fall alla ICA Maxi ha ett utbud men man har slutat att sälja The Vermonster i detaljhandeln.

Smaken finns däremot fortfarande i Sveriges fåtaliga glassbarer, dvs två stycken. En är i Malmö och den andra är i....Tyresö Centrum! Avundsjuk!!!

Det blir att besöka Tanden när det blir lite varmare väder.

Failblog

FAILBLOG.ORG

fail owned pwned pictures

omgwtfwow.jpg

Trivial humor för tillfället.

Thundercats Hooo!

Kommer i sommar, förhoppningsvis utan Snarf.

 
Självklart inte men det hade varit kul.

Nyår?

Glöm inte Frid's House Party på nyårsafton, komplett med whiskey och pop quiz.

Som vanligt är alla som har glömt att planera nyår välkomna.

Scene it! Box Office Smash


Mr M-mix fick "Scene it! Box Office Smash" i födelsedagspresent vilket är ett himla roligt tävlingsspel. Vi spelade fyra gånger när han fyllde och hittills är jag obesegrad. Ser fram emot nästa battle och hoppas på en jämnare fight.

To the infinity and beyond!

Radiointervju P4 Uppland

Foto: Åsa Wistedt
Kerim, Damir och Andreas
Foto: Åsa Wistedt som även intervjuade

Det gäller att synas. Ibland gäller det till och med att höras. Sveriges Radios P4 Uppland sände sin reporter från deras morgonprogram för att intervjua mig och eleverna angående Selmautställningen som jag flyttat till huvudbiblioteket, Ågatan 8 i Enköping. Jag hoppas att ni lyssnade men om ni missade det hela så kan man lyssna på själva intervjun på
P4 Upplands webbsida.