Triss


Jag bearbetade min trisstess igår och gick på en nit.

Köpte även Le Mans senaste album. Fanns ingenstans i Eskilstuna men däremot i Västerås.

teNi har säkert tänkt på det förut, men hur kommer det sig att det blir ett vitt skum i téet när man måste mikra vattnet?

Är det de radioaktiva strålarna som materialiseras?

ApelsinpressMan installerar nytt brandlarm på jobbet. De ser antingen ut som apelsinpressar eller såna där gamla askfat (fast introverta).

ICA MAXIIdag var jag på ICA MAXI för första gången sedan jag och polarna köpte mat till nyårsafton. Tydligen vill ICA påminna oss om den tiden!

BasketballRörde på mig en del idag. Basketen gick så här bra.

VilstapromenadVilstapromenaderna börjar bli många. Det är skönt att gå i skogen trots långa backar när fötterna så småningom säger nej.

stilstudie

...och här går jag.

amazonloppisÅkte och tittade på Amazonloppisen för första gången. Tänkte att det är väl bäst att passa på just idag (lördag) då det är första loppisen för säsongen. Hittade en stor Bergstensuggla för 60 pix innan Flen regnade bort och jag sprang mot bilen.

EvergreySåg Evergrey på Balstafestivalen i lördags. Bättre än jag hade räknat med.

PhotobombRolig blogg som visar upp misslyckade foton.

www.thisisphotobomb.com

E.T. phone home!Var tvungen att testa mitt nya skämt (se rubriken). Funkar det, eller är jag ute och cyklar (bland molnen he he he)?

bloody hellTips: När ni bakar bör ni inte skära er. Limepaj ska vara grön, inte röd.

Varm dag i EskilstunaNär jag stod och beställde glassbägare i runda kiosken idag så hördes det ett herrans liv utanför. Vid busshållplatsen låg det en kvinna mitt på vägen, till synes utslagen. Det handlade om en alkis men det värsta var inte att ingen hjälpte henne. Det hemskaste var att när hon låg där så kom det en buss uppifrån Gymnastikgatan. Bussen stannade framför kvinnan som låg i vägen. Ut rusar chauffören och sparkar kvinnan medan hon ligger så att hon efter några sparkar raggligt reser sig upp. Hon tar sig någon meter innan hon faller pladask med huvudet före i andra färdriktningen. Chauffören tar sig in i bussen igen och åker iväg.


Schlagerfestivalen


Ingen av låtarna stod ut men sångerskan i Urban Symphony (Estland) var i varje fall snyggast.


Sigurdsristningen


Min lokala turistturné tog mig idag till Sigurdsristningen. Det kom ut ett kvinnotroll från skogen och började berätta sagan om Sigurd Fafnesbane och gnällde en del över att hällristningen var dåligt ifylld. När hon kände sig nöjd gick hon in i skogen igen. Kufar hittar man tydligen överallt (inte bara i spegeln).

Ginzapaket


Det här väntade mig när jag kom hem sent på torsdagskvällen.

Paketet från Ginza kom verkligen inte in i brevlådan men brevbäraren hade med all kraft försökt att få in den. Jag fick använda båda händerna och mycket av mina muskler för att få bort paketet. Det satt som sten. Lyckligtvis är jag en svensk kung Arthur.

Vad är förresten fel på den här bilden?


Svar: Bokstaven H i mitt efternamn.

Klotter


What kind of reader are you?

What Kind of Reader Are You?
Your Result: Dedicated Reader
 

You are always trying to find the time to get back to your book. You are convinced that the world would be a much better place if only everyone read more.

Obsessive-Compulsive Bookworm
 
Literate Good Citizen
 
Book Snob
 
Fad Reader
 
Non-Reader
 
What Kind of Reader Are You?
Quiz Created on GoToQuiz

Nassefeber


!

Want to Get Sorted?
I'm a Hufflepuff!

Andra sméloppan 09


Första loppisen förra veckan hittade jag inte ett dyft på. Idag hittade jag desto mer. Den franska filmen Björnen har jag velat se om men dvd:n har varit så dyr. En tjuga på loppis är bättre pris. Boken Tuffe är utgiven på det relativt nya förlaget Eriksson&Lindgren. Ska bli kul att se vad de anser är värt att satsa på.

Det är otroligt vad folk suktar efter Pratchetts böcker. Jag köpte på mig de jag hittade och räknar med att få in pengar på tradera så att det täcker hela inköpet idag.

Jyskloppisen


En ny loppis har öppnat i gamla Jysklokalen på norr. Hur dåligt som helst. Jag och polaren gick ner på stan istället och käkade glass. Där såg vi första maj-tåget. Skyttekårens musikanter var fler än själva tåget. Suckers! Hur är det med solidariteten idag?