läslust

Efter tre månader, med ork att bara avsluta kåserisamlingar, lite kiosklitteratur och någon lättläst Hcf-roman, känns det som om jag är tillbaka till mitt forna jag. (forna mig?)
 
Framöver blir det nog mest ungdomsböcker och H-författare. Recensionsbloggen kommer nog att leva upp igen efter ett tags träda.

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag läste nyligen "Fågelbovägen 32". Lysande ibland och dålig ibland. Jag tror dock Sara Kadefors kan bli hur bra som helst.

Postat av: frid

Jag vet inte varför, men jag har aldrig sett Kadefors som någon författare. Hon är alltid överallt och tycker till, på tv-paneler, recensioner och kolumner. Så varför skulle hon inte kunna skriva något längre egentligen? Ändå blev jag överraskad, positivt.

Fågelbovägen 32 är väl en vuxenbok om jag inte minns fel. Blir nog inte av att läsa för min del. Jag har ett par H-författare på gång. Just nu läser jag Joanne Harris som har skönt språk de 60 sidor jag läst hittills. (En doft av apelsin). Sedan har jag spanat in Sven Hassel som nog blir mitt nästa val.

2007-12-09 @ 20:23:09
Postat av: linda

Nej jag vet, jag håller med dig. Sara Kadefors författare?! Va?! För mig var hon en slags tv-människa. Så det där håller jag med dig om men nu börjar jag vänja mig haha.

2007-12-10 @ 12:50:20
URL: http://lolilos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback