Fredag den trettonde

Jag insåg inte förrän jag kom hem att det har varit fredag den trettonde idag. Jag pratade med polaren om att Fredag den 13:e, del 12 har sverigepremiär idag och vi såg till och med del fyra, The Final Chapter, ikväll, men inte tänkte jag på att det var den trettonde idag.

The Final Chapter. OFTA!


Fredag den 13:e del fyra tar vid där trean slutar. Jason är död och skickas till bårhuset. Självklart vaknar han och tar död på bårhuskille genom att såga av hans huvud.

Killen som dödas tittar på något konstigt på TV som jag tror ska vara en workout-video men den är så extremt sexig så den lutar mer åt softporn. Strange!

En av de konstigare scenerna i filmen är när den osäkra Crispin Glovers karaktär bjuder upp till dans. Här får vi se en av filmhistoriens konstigaste danser. I filmen dansar han till Lions "Love Is A Lie" men egentligen är det AC/DCs "Back in Black" som har rycker så frenetiskt till. Tydligen är den så han dansar på riktigt (enligt IMDB).

Slutresultat: En bra fredagsfilm, men håller inte lika hög kvalité som sexan och sjuan. De fick däremot in exakt 13 mord i filmen och för oss killar är detta den bästa filmen då den innehåller flest nakenscener i hela filmserien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback