Filmer, höst till vinter

Premiere har en lista på 51 amerikanska filmer som har USA-premiär fram till nyår. Det är säkert ett bara ett urval av de största filmerna. Det mesta är ointressant men några titlar pockar på intresset.


Burn after Reading. Cohenbrödernas nya film. Hintar i själva filmen ska visa på att det rör sig om ytterligare en filmatisering av en Cormac McCarthy-bok (som även No Country for Old Men är baserad på). Den här ska vara lite roligare. Men man kan aldrig lita på filmer som är baserade på en bok.


City of Ember. Jag har läst boken och är självklart intresserad av filmen. Tror inte att den når bokens höjder och räknar istället med att det blir en utblandad barnfilm.


W. Filmen om George W. Bush har varit omtalad.


Synecdoche, New York. Nya filmen av Charlie Kaufman är hösten stora intressanta film. Nu regisserar han också. Förväntningar är STORA.


Quantum of Solace. Det var länge sedan man trodde på en Bondfilm i förväg men förra var så bra att man inte kan göra annat än att hoppas på den här.


Twilight. Baserad på vampyrböckerna. Ska bli kul att se om böckerna lånas mer efter Sverigepremiären.


Yes Man. Baserad på Danny Wallaces roman. En butter Jim Carrey väljer att bara säga JA! till allt som föreslås.

Kommentarer
Postat av: lejla

Spännande! Senaste McCarthy-baserade var en hit i min bok. Väntar med mycken spänning på Burn after reading.

2008-09-21 @ 16:16:00
Postat av: Micke

James Bond är en film jag ser fram emot, vilket inte hör till vanligheten när det gäller dessa filmer. En ny rulle med Jim Carrey och en vampyrfilm, framtiden får visa vad det blir av detta.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback